Ciocane Weller , Leader in lipituri cu cositor

Mai mult

Microscoape Vision , digitale si optice

Mai mult

cositor Stannol , bare , sarme si materiale de cositorit

Mai mult

Temporizatoare Graesslin

Mai mult

Intrerupatoare Sontheimer

Mai mult

Eurostat ESD Materials

Mai mult

EREM scule de precizie

Mai mult

Totech Super Dry Cabinet

Mai mult

Panelectronics International Srl.

 

        S.C Panelectronics International S.R.L  înfiinţată în anul 2007, are ca obiect principal de activitate comerţul cu ridicata de componente şi echipamente electronice şi de telecomunicaţii. Firma Panelectronics International aparţine de grupul Panelectronics din Viena care dispune de reprezentanţă  în patru ţări din europa şi anume Austria, Cehia, Ungaria şi România.  

         Suntem dealeri autorizaţi în România , Republica Moldova  şi Bulgaria, însă fiind o firmă internaţională putem livra în orice ţară din europa.

Produsele comandate de partenerii noştri de afaceri sunt urmărite pe întregul ciclu de viaţă până la sosirea la destinaţie a produselor şi utilizarea acestora. Organizăm anual simpozioane la care invităm clienţii noştrii pentru a le prezenta noutăţile apărute în gama noastra de produse.

Firma noastră asigură angajaţilor săi cursuri de pregătire profesională continuă la sediul societăţii mame din Viena. Prin urmare putem oferii consiliere în vederea luării celor mai bune decizii pe partea tehnică respectiv implementarea acestora.

Vă oferim preţuri de distribuitori, onorăm comenzile clienţilor noştrii în cel mai scurt timp posibil, la cele mai bune preţuri, calitate superioară, şi oferim service la toate produsele comercializate. La cerere putem oferi produse în vederea testării acestora înainte de plasarea comenzilor.

 

Firma Panelectronics International comercializează:

WELLER: ciocane, staţii de lipit şi accesorii

EREM: pensete şi sficuri antistatice

VISION: stereomicroscoape, microscoape digitale

GRÄSSLIN: termostate temporizate, contoare, senzori de lumină

STANNOL: alianje de lipit, fluxuri, cositor cu şi fără plumb

SONTHEIMER: comutatoare

EUROSTAT: produse ESD